3 Mayıs 2015 Pazar

Ets 2 Türkiye Haritası Modu Full 32x64



En çok beğenilen Simulator oyunlarından bir tanesi olan Euro Truck artık Türkiye Modu indir ile karşınızda. Sizde Avrupa’daki yollarda gitmekten sıkıldıysanız ve farklılıklar arıyorsanız Euro Truck Simulator Türkiye Modu eklentisini deneyebilirsiniz.









Bu modu oyununuza kurabilmeniz için ilk olarak oyunun orijinaline sahip olmalısınız,yani full sürümünü indirmis olmalısınız ve bu oyunu bilgisayarınıza kurmalısınız. Oyunu kurduktan sonra Türkiye modunu indirerek oyunun kurulu olduğu klasöre kurulum yapmanız gerekiyor. Kurulum yaptıktan sonra artık sizde oyuna girdiğinizde Türkiye modunu oynayabileceksiniz.

Euro Truck Simulator 2 Türkiye Modu indir eklentisi ile beraber Avrupa haritası Türkiye haritasına dönüşecek. Ayrıca Avrupa’daki şehirlerin yerine artık Türkiye’deki şehirlere yük taşımaya başlayacaksınız. Bunlara ek olarak boğaz içi köprüsü ve daha onlarca tarihi yapı oyunda yer alacaktır.

Oyununuza Türkiye modunu eklediğiniz zaman sadece oyundaki haritalar ve şehirler Türkiye’ye ait olmuyor. Bunun yanı sıra yollarda giden arabalar ve kullandığınız tırlaradan bazıları da yine Türkiye’de görebileceğiniz araçlardan oluşuyor. Ayrıca oyundaki kimi yazılarda bu eklenti ile beraber Türkçe olacaktır.



İlk olarak sizlere link olarak verdiğimiz Türkiye Modu paketini indirerek arşivden çıkartın.Çıkardığımız dosyayı indirelim.Bu yaparken antivirüs programını kısa süreliğine devre dışı bırakın.Aksi halde dosyayı siler.
Ardından karşınıza yeni 3 adet arşiv dosyası gelecektir ve rar şifreleri bulunmaktadır ancak dışarı çıkartmaya gerek olmadığı için rar şifresini bilmenize gerek yok lütfen bu şifreleri sormayın.
Bu üç dosyayı kopyalayarak “Belgelerim>Euro Truck Simulator2>Mod” klasörüne atın.
Ardından oyuna girdikten sonra profil ekranından düzenlemeyi seçerek bu üç dosyayı seçin ve oyunu açın.













========================================
Final Altta Yeni;


Arkadaslar üstteki linkleri kullanamayanlar, alltaki linkten İndirsinler.Link kesinlikle sağlamdır. Hiç bir sorun yoktur.






0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Full Program Yuvası | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top