2 Mayıs 2015 Cumartesi

Winrar 5.10 Katılımsız Kurulum+Tema Full


Winrar, birçok işletim sistemi tarafından hala kullanılan, rar formatını kullanabilmemiz için yapılmış bir programdır.Sitemizde Winrar 5.10 full sürümünü sizlere sunuyorum.Katılımsızdır,kurulumu başlatın ve bekleyin.Kısa sürede yükler.










  • Winrar programı popüler sıkıştırma formatları olan rar ve zip (sıkıştırma yapabilir) dışında CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z gibi (okuma yapabilir) format çeşitlerinide desteklemektedir.
  • Kullanımı çok kolay, işletim sistemi dostu, hızlı ve işlevsel olması nedeniyle her kullanıcının bilgisayarında mutlaka bulundurması gerekmektedir.
  • Winrar, program kapsamının dışında da görev alıyor. Mesela konsol komutları sayesinde program geliştiricilere yardımcı oluyor. Örneğin aklıma gelen ilk örneği winrar ile bağdaştırıyım. Yazdığınız programın günceleme bölümü olsun. Güncelleme dosyasınında 40 mb olduğunu düşünün. Siz bu programı sıkıştırarak 20 mb kadar düşürdünüz. Kullanıcı bu güncellemeyi yapmak istediğinde 20 mb kadar bir avantajı oluyor. Dosyayı herhangi bir klasöre indirip, konsol üzerinden winrarın komutunu kullanıp 2 saniyede dosyayı açsanız, hem burada sizin hemde kullanıcın büyük bir yararı olacaktır 
  • Türkçe %99 destekliyor.




Görsel 64 Bitte Kurulu Winrar'dan Alınmıstır.32 Bitte de Çalısmaktadır.
İçinde tema klasörüde bulunmaktadır.






0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Full Program Yuvası | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top